Limba română, întrebare adresată de panamihaela923, 8 ani în urmă

Redactează un text în care să prezinți cum este aceasta perioada pentru tine,cum te simți ,ce ai făcut sau ce ai vrea să faci​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de teodorapuia17
2
Aceasta perioada este una foarte plictisitoare. Trebuie sa stam in casa, sa facem temele si sa facem curat. Abia astept sa revină totul la normal si sa putem sa ne vedem fetele unii altora. In aceste zile putem sa ne mai bucurăm de timpul petrecut in familie. As vrea sa pot sta si eu puțin prin oraș cu prietenii. Dar daca asa trebuie sa facem, ar fi bine sa ne supunem!



Sper ca te-am ajutat!❤️
Răspuns de andreealuiza16
1
Poate pentru mulți aceasta perioada este una plictisitoare, deoarece majoritatea activităților din viața noastră obișnuita de zi cu zi trebuie întrerupte. Eu însă consider ca dacă ești inteligent și ai idee cum sa îți ocupi timpul pentru a continua sa fii productiv nu te poți plictisi niciodată. Am ales sa nu văd aceasta canrantina ca pe ceva negativ, ci ca pe un avantaj. Acum am posibilitatea sa petrec mai mult timp cu mine însămi, sa ma descopăr, sa ma îndrept. De multe ori am renunțat la pasiunile mele pentru a termina treburile pentru scoala, iar acum am avut cel mai mult timp sa recuperez cele. Am reușit sa stăpânesc mult mai bine instrumentul meu preferat, sa îmi redescopăr pasiunea pentru desenat și chiar sa învăț o limba. E adevărat, îmi este dor de prietenii mei, dar in secolul in care trăim nu este imposibil sa luam legătura si in alte moduri. Poate suna ciudat, dar mi as dori sa nu se termine, sa continui sa ma bucur de pasiunile mele la nesfârșit. Dar asta ar însemna sa fie prea ușor. In viața trebuie sa și muncești.

andreealuiza16: Coroana? :3
Alte întrebări interesante