Limba română, întrebare adresată de olivia47, 8 ani în urmă

Redactează un text literar descriptiv cu titlul Miracolul Primăverii în care să folosiți cât mai multe adjective la gradele de comparatie învățate​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ads14
1

                                                 Miracolul Primaverii

Primavara este anotimpul care ne da speranta unui nou inceput. Cea mai frumoasa imagine vizuala a primaverii o constituie fara drept de apel reinvierea naturii de sub dominatia impresionanta a imperiului geros , iernatic.

Razele soarelui incep usor, usor sa mangaie cu multa blandete pamantul inghetat de anotimpul anterior. Pasarele calatoare se intorc din tarile calde, iar aparitia numeroasa a lor se realizeaza prin venirea zgomotoasa in triluri (stoluri). Oamenii se imbraca mai subtire si sunt cei mai fericiti , caci nu mai trebuie sa stea in casa. Si tousi miracolul surprinzator al primaverii vii il reprezinta nimeni altul decat insusi "ghiocelul"care este floarea extrem de puternica isi face loc printre imensa zapada intinsa pana la orizonturi. Ce minunatie ! Ce trezire vioaie la viata ! Dulcea primavara ne uimeste mereu cu fel de fel de prezente extraordinare !

Sper sa iti placa ! Am muncit mult ca sa realizez aceasta compunere descriptiva !


olivia47: multumesc ❤
Ads14: As vrea sa te rog daca vrei sa te abonezi la canalul meu de Youtube --Ionut Andrei Rada--si apesi pe primul videoclip ca sa ma gasesti..

Videoclipul e cu o melodie
olivia47: Ok...
Ads14: daca ma gasesti da-mi un comentariu la un vidoclip
olivia47: ok
Răspuns de inateodoraikaikichim
1

MIRACOLUL PRIMAVERII

PRIMĂVARA A SOSIT.COPACII S AU CONTURAT SI PĂSĂRELELE CIREȘE AU MÂNCAT.FLORILE MULT S AU COLORAT SI PĂSĂRILE TARE AU MAI CÂNTAT.PAMANTUL PENTRU PLANTE E CA UN PAT SI RÂUL A DEVENIT PARCĂ MAI LAT.PRIMAVARA E CA UN SOARE, MEREU PLINĂ DE CULOARE.EA BUNE SEMNE ARE SI PARFUMURI ÎMBĂTĂTOARE.PASARELELE CÂNTĂ IAR IZVOARELE SUSPINA.TOTU-I BINE APA-I LINA SI NOAPTEA LUNA-I LUNĂ.TOTII IUBIM PRIMĂVARĂ DIN FELUL NOSTRU DE A FI,EA E CAM CA VARA DAR PARCĂ I MAI RECE.PRIMAVARA E SPECIALĂ PERFECTĂ SI LOIALA,EA RĂMÂNE CHIAR 3 LUNI SI TOTUL E MINUNAT.CERUL CÂNTĂ VANTUL CÂNTĂ FLOAREA DOMNEȘTE SI STEJARUL VECHI DIN CURTE ÎNCĂ MAI E AICI.ASTA E MIRACOLUL PRIMAVERII,NATURA RENASTE,CA O MAMA CE NAȘTE.

Alte întrebări interesante
Matematică, 8 ani în urmă