Limba română, întrebare adresată de popescud094, 9 ani în urmă

Redacteaza un text-naratiune pe tema:La sanius, in care sa utilizezi cel putin 3 pronume personale. Dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de queen1827
6
  e dimeneata, nici un zgomot nu se asteapta .e liniste.....iar vintul atipit nu-si demonstreaza mofturile
     deodata o bubuitura sa auzit si un glas de baiat a tipat"hai.....noi....veniti acum la sanius!!!toti copii au iesit si tipete se auziau peste tot. ei au facut un trenut si cum cadeau ei se zimbeau .distranctia a durat mult timp! iar seara a intrat cu jertve insa ei nu prea erau tristi ci fericiti ca au fost la sanius
   o zi minunata la sanius

Răspuns de deearox
2
la sanius

Am ajuns dupa mult timp in Poiana Brasov ,acolo unde urma sa stam pentru cateva zile,intr-o excursie cu prietenii mei.Ne-am dus val-vartej si ne-am instalat la hotel ,apoi ne-am adunat,pregatiti de distractie.
Dar cu ce sa incepem ?O bataie copilaroasa cu bulgari este intotdeauna bine venita ,dar parca ne trebuia ceva mai mult decat atat.
Sanius !
Ne luam saniile nazdravane si plecam pe partie ,intrecandu-ne si facand pariuri despre cine o sa ajunga primul.
Dupa ce am ajuns ,bulgari moi de zapada au inceput sa zboare in toate directiile,urmati de chicotele "tintelor" atinse.Saniile zburau de-a lungul partiei,iar pentru noi frigul parea sa nu existe.Dar ,din pacate,oboseala nu se lasa pacalita.
Ne oprim cand obosim si cand intunericul se asternuse deja ca o patura peste noi,hotaram sa ne intoarcem la hotel.Toti aveam obrajii rosii si nasul nostru parea ca vrea sa fava competitie cu cel al lui Rudolf ,renul buclucas.
Stam toti intr-o camera ,canile de ciocolata calda nelipsind din maini ,si punem la cale urmatoarea distractie....
Alte întrebări interesante