Limba română, întrebare adresată de petrisorcristianb, 7 ani în urmă

Redacteaza un text narativ de 150-200 de cuvinte in care sati imaginezi aventurile prin care trece Konrad si unchiul sau, explorand tinutul aflat incolo de usile sculptate​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de XxGamerxX244
0

Konrad era un băiat curios și aventuros. De când se știa, își dorea să exploreze tot ce era în afara satului lui mic și să descopere lumi noi. De când fusese mic, unchiul lui îi vorbea despre un tărâm magic, situat dincolo de ușile sculptate aflate la marginea satului. Dar mulți oameni spun că acel loc este blestemat și nu au îndrăznit niciodată să meargă acolo.

Cu toate acestea, Konrad și unchiul său erau hotărâți să descopere aceste povești de mult uitate. Au strâns provizii și au plecat spre ușile sculptate. Când au ajuns acolo, ușile erau ușor deschise și au intrat într-un peisaj misterios, cu copaci înalți și păduri dense.

Ei au pornit în căutarea aventurii și au întâlnit diferite animale, unele prietenoase, altele nu. Konrad a trebuit să folosească abilitățile sale de a se ascunde și a evita pericolele. Pe parcurs, au descoperit și comori uitate de mult timp, dar și terenuri cu plante otrăvitoare.

Cu toate acestea, aventurile lor au devenit din ce în ce mai periculoase. Când au ajuns la marginea tărâmului, au găsit un dragon uriaș, care păzea intrarea înapoi spre casa lor. Cu curaj și ingeniozitate, Konrad și unchiul său au reușit să-l învingă și să se întoarcă acasă, cu amintiri incredibile și povești neobosite. De atunci, Konrad nu s-a mai temut niciodată să exploreze locuri noi și a învățat că încrederea în sine și curajul sunt calități cheie pentru orice aventură.

Alte întrebări interesante