Limba română, întrebare adresată de otiliastefania00777, 8 ani în urmă

REDACTEAZĂ UN TEXT NARATIV DE 150-250 DE CUVINTE ÎN CARE SA PREZINȚI O ÎNTÂMPLARE REALA SAU IMAGINARA PETRECUTĂ LA ȘCOALA, ÎN TIMPUL UNEI RECREATII!!!!!!!
VA ROG URGENT!!!!
DAU COROANA!!!!!!!! ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dariastrajean454
24
Într-o frumoasă și însorită zi de luni, știind că am biologie prima oră, m-am pregătit corespunzător proiectului dat de profesoară.
Ora de biologie, la școală mea e una dintre cele mai interesante datorită lecțiilor. Pentru prima dată în al doilea semestru, profesoara ne-a dat un proiect care prevedea o prezentare de haine realizate din materiale reciclabile. Încântată fiind ce acest proiect, am decis să fac o rochie din saci, plastic și pungi. Prezentarea avea loc în curtea școlii. În timp ce mă pregăteam de a participa, am observat că mi se agățase rochia și era ruptă, neștiind ce pot face, am rugat-o pe doamna să merg la magazin să-mi cumpăr scoci, s-o lipesc, deodată ce mi-a dat permisiunea am fugit cât m-au ținut picioarele. Dar când mă întorceam de la magazin, deodată a apărut o haită de câini care m-au fugărit și mi-au făcut rochia praf, am fugit spre școală, unde toți copii, văzându-mă, ai râs groaznic de mine. Profesoara mi-a prelungit timpul de predare al proiectului.

otiliastefania00777: mulțumesc!!!!!!
Alte întrebări interesante