Limba română, întrebare adresată de URazvan, 8 ani în urmă

Redacteaza un text narativ de 150 de cuvinte in care sa precizezi o intamplare intr-un parc de distractii/acvatic ← ajutor

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anonym00180
2

O zi superbă

Cum vara a sosit cu pasi repezi, iar azi soarele isi arata razele stralucitoare, pare o zi perfecta de a merge intr-un parc. Dar nu orice parc, ci unul de distractii. Mi-am sunat 3 prieteni si am hotarat sa mergem in parcul de distractii. Acest parc era unul nou deschis si am auzit ca este foarte frumos acolo, mai ales ca are un roller-coaster foarte inalt. 

   La vreo 16:00, cand soarele si-a mai retras din raze si bate mai incet am plecat impreuna cu Ioana, Andrei si Gabi. Primul obiectiv a fost bineinteles, roller-coasterul. A fost superb! Ne-am dat pe topogane, in leagane suspendate, trambuline si am stat e vorba cu Mickey Mouse si Donald Duck. Nici nu am vazut cum a trecut timpul. Se facuse 20:00. Am plecat grabiti spre casa.

   Ajunsi fiecare la casa lor, le-am povestit parintilor ce am vazut si ce am facut. Nu ne-au certat, insa au fost ingrijorati. Au fost foarte bucurosi sa ne vada sanatosi si fara vreo mana rupta.

    A fost cea mai extraordinara zi de pana acum!

Alte întrebări interesante