Limba română, întrebare adresată de Robloxbiscuitule6, 8 ani în urmă

Redactează un text narativ de maxim 20 de randuri în care sa povestești o întâmplare reală sau imaginată de Crăciun!!!!!! Dau coroană

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AnaMaria8953526
1

Răspuns:într-o zi frumoasa de Crăciun eu împreună cu mama am mers la Tecuci sa cumparam tortul de Crăciun. Cand am ajuns la magazin eu am vazut niste schiuri la reducere, cat mama astepta la coada eu m-am dus sa ma uit la schiuri iar mama a plecat fara mine. Eu speriata m-am dus la un om sa ma duca asaca, el ma dus fara sa imi ceara bani,. Cand am ajuns acasa, mama era speriata rau, ma luat in barte si ma pupat.

Sper ca te-am ajutat ❤️

Explicație:

Răspuns de ioanaantofie594
0

Răspuns:

Era 25 decembrie... ziua de Crăciun,in sobă ardea focul iar lemnele se auzeau cum trosneau. Mirosul de brad si de portocale dadeau casei o mireasmă nemaipomenită, mama pregătea la bucătărie fel de fel de bucate. Eram pregătiți să deschidem cadourile , familia reunită si bucuria sărbătorilor ne umplea sufletul de fericire. Mama A pus mâncarea pe masa si noi vroiam sa ne pregătim să mâncăm, cand mami a scos tava de cozonac de la cuptor ea s-a ars la mana ,tata a adus trusă de prim ajutor si a dus-o pe mami la spital. După toata fericirea adusă de sărbători, întâmplarea a făcut ca bucuria sa dispară. Imi pare rau ca nu am putut să ne bucurăm de ajuns..

Alte întrebări interesante