Limba română, întrebare adresată de LoLFoolish, 8 ani în urmă

Redactează un text narativ de minimum 150 de cuvinte, în care să prezinți o întâmplare despre doi copii de uriaș.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cordisdaniel50
8

Răspuns:

Victor și Matei sunt copii de uriași și cei mai buni prieteni.

Într-o zi cei doi pleacă de acasă și pornesc într-o aventură peste dealuri și câmpii și descoperă ținutul oamenilor.Aici oameni se speriau m-ai puțin unul pe nume Vasile care se împrietenește cu cei doi și pornesc toți înapoi în ținutul uriașilor unde îi arată prietenului lor ținutul uriașilor.Se plimbară ore în șir în orașul celor doi copii de uriași în care cei doi trăiesc de 10 ani de zile.Vasile rămâne acolo câteva săptămâni iar când se întoarce trecuseră 10 ani .

De atunci cei trei s-au m-au vizitat dar nu prea des.

Răspuns de oana481
8
Kohl și Swan sunt cei mai buni prieteni! Deși provin dinte o familie de uriasi, cei doi frați se descurca cum pot in orașul stormy! Au parte de aventuri zilnic datorită înălțimii necorespunzătoare....
Intr o zi frumoasa, in orașul stormy a fost inaugurat cel mai frumos parc de distracții din întreaga regiune... era plin de locuri magice și frumoase pentru copii! Cei doi frați erau centrul distracției deoarece susțineau cu puterea lor tot trenulețul plin de copii dornici de aventura! De câte ori era nevoie de o reparație la roata cea înaltă sau la alte leagăne, cei doi frățiori erau solicitați și ajutau cu drag de fiecare data!
Orașul era fericit ca aveau in comunitate o familie de Uriași care participau la evenimente si erau considerați eroii orășelului stormy!
Alte întrebări interesante