Limba română, întrebare adresată de andreeasteoboranu, 7 ani în urmă

Redactează un text narativ de minimum 200 de cuvinte în care să relatați o întâmplare la care ați participat într un copac alături de o carte și o pasăre.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de costrovmarius1
0

Răspuns:



Redactează un text narativ de minimum 200 de cuvinte în care să relatați o întâmplare la care ați participat într un copac alături de o carte și o pasăre

Când eram copil, îmi plăcea să mă ascund în copacii din grădina bunicilor mei. Era un loc liniștit și plăcut, departe de zgomotul orașului și de agitația casei. De fiecare dată când mă urcam în copac, îmi luam cu mine o carte și o pungă de semințe pentru păsări.

Într-o zi, am găsit un copac care avea o crăpătură în trunchi, perfectă pentru a-mi face un refugiu. M-am cocoțat înăuntru și am început să citesc. Deodată, am auzit un ciripit în apropiere și am văzut o pasăre care se apropiase de copac.

Am întins mâna și am lăsat câteva semințe pe care pasărea le-a mâncat cu poftă. Ne-am privit unul pe celălalt pentru câteva momente, iar apoi pasărea s-a așezat pe o ramură de lângă mine. Am continuat să citesc și să mânânc semințe cu pasărea mea nouă prietenă.

Era o zi călduroasă, așa că am adormit în refugiul meu din copac. Când m-am trezit, pasărea dispăruse și soarele apunea. M-am întors acasă cu o amintire minunată și cu dorința de a mă mai urca în copac cu cartea și semințele mele pentru a-mi face noi prieteni.


andreeasteoboranu: Mulțumesqc,dar cartea putea fi cunoaștere,etc. pasărea putea fi pace,război etc.
Alte întrebări interesante