Limba română, întrebare adresată de Alexia1411, 9 ani în urmă

Redacteza o compunere,de 20-25 de randuri ,in care prezinti o intamplare in care esti vanator de vulpi sau protector al acestei specii.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bogdansm2003
42
Eram dintr-o zi pe la prietenul meu chiar vecinul meu Mihai când l-am auzit pe tatăl lui ca se duce la vânătoare de vulpi. Am insistat să mergem și noi dar însă am mers doar eu deoarece Mihai nu-si făcuse temele. Ajunși acolo am căutat mult timp până văzurăm vulpea. Atunci el s-a dus să își i-a pușcă iar mie mi s-a făcut milă de easi m-am dus spre ea și am gonit-o. Când a venit tatăl lui Mihai i-am spus ca a fugit vulpea și mi-a spus ca o să căutăm altă. Acum nu mai aveam cum să mai protejez vulpea deoarece nu mai aveam după cemsa se ducă. Găsirăm altă dar în clipă aceea a tras și nu mai avea gloanțe. Atunci fugi și vulpea asta. Mai mersem cam o ora când s-a auzit ceva dar nunera vulpe era un iepuraș speriat. Ultima dată am găsit o vulpe și cu puii după ea. Atunci tatăl lui Mihai a vrut să tragă dar l-am împins și i-am zis să n-o împuște este și ea o vietate chiar de mănâncă găini să nu o luăm de lângă puii ei ca este rău ca un pui să crească fără mamă este ca un copil. Atunci a început să plângă și am plecat acasă spunând ca nu o să mai împușcăm niciodată animale.

bogdansm2003: coroana
bogdansm2003: ???
Alexia1411: Adica ? Scz eu de acum am inceput sa intreb pe aici si nuj la ce te referi..
bogdansm2003: aaa
bogdansm2003: e bine cum te-am ajutat
bogdansm2003: sper sa-ti fi placut
Alexia1411: Merci
Răspuns de Florin1234111
8
Protectorul Vulpilor,
eu apăr vulpile pentru că am văzut cum s-au născut nişte puiuti micuti şi drăguti de vulpe.
şi le voi apăra mereu,dar cine spune că nu apăr şi oameni de vulpi?
într-o zi după şapte zeci şi patru de ani când iubeam vulpile mai mult decât orice decât planeta,lumea,universul,sufletul meu,oameni,stelele,pictura,şi literarura.
Dar am fost atacat aşa de rău de vreo două zeci şi patru de vulpi,am ajuns la spital aveam organele mâncate,mestecate,dar am primit pe moment înainte să mor un donator de oargane foarte bun şi drăgut,am fost salvat şi când miam mai revenit după atâtea operati am început să urăsc vulpile deparcă ierau nişte gunoaie şi mi s-au dus mintile din cap şi încele din urmă am cumpărat de la un şarlatan o mitralieră şi am omorât cinci zeci de vulpi şi atunci când mam dus acasă am avut un vis aşa de urât despre vulpi că am intrat în comă. Cuplăcere!!!
Alte întrebări interesante