Limba română, întrebare adresată de danielben, 9 ani în urmă

Redacteza o compunere de 8 - 10 rand. in care sa prezinti o intamplare comica petrecuta la prezentare unei carti

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de caterinafeher
2
Anul trecut am fost invitat la o prezentare de carte. Cum aflasem ca va fi prezenta si autoarea volumului, am hotarat sa merg. Ajunsa acolo m-am intalnit cu prieteni vechi. I-am salutat si ne-am impartasit cateva amintiri.
Prezenatrea era pe punctul de a incepe. Autoarea voia sa deschida programul. Dar cand sa vorbeasca ..in zadar! Nu se auzea nimic. Imediat a sosit un membru al echipei de sunet! La fel! Nu se auzea. Au anuntat ca prezenatrea va fi intrerupta pentru cateva minute. In acest timp s-a adus un nou microfon si cand sa-l bage in priza, ce sa observe? Primul nu era conectat la curent electric. Normal ca nu mergea. Ei voiau sa economiseasca curent electric si nu stiau cum. Toata lumea prezenta a inceput sa rada. Nu voi uita niciodata acea prezentare. 

danielben: multumesc !
Răspuns de Alexiaelena123456u89
1
Eram in fata clasei toți se uitau la mine in timp ce trebuia sa prezint cartea.Privirea profesoarei era prea serioasă, asa ca ma uitam la colegul meu de banca care râdea...nu m-am putut abține in cat am spus "Nu mai rade" apoi toți au început sa Rada ...chiar și profa !!
Cred ca e prea lunga...oricum poți sa selectezi

danielben: ms
Alte întrebări interesante