Limba română, întrebare adresată de alexandrabrujagrasa, 9 ani în urmă

Redacteza o compunere in care sa descri o persoana pe care o iubesti foarte mult

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de maxim1105
1
M-ia placut foarte mult acea persoana!
M-a ajutat sa intilnesc copilaria, sa o vad cu proprii mei ochi!
O persoana blinda,fermecatoare e vorba despre prietenul meu iubit ........(numele)
Cu ochii mari si cafenii ca ciocolata,un nas micut,si o voce atit de calda! inteleg mereu  ce imi spunea cu cuvintele lui dulci Se pricepe de minune la matematică, îi place să crească animalele şi este mereu bun cu semenii săi. Nu are parte de zi în care să nu facă pe cineva fericit, să îl ajute să se simtă mai bine.E un prieten foarte bun care nu te lasa niciodata la greu si il iubesc (prieteneste)si el pe mine suntem foarte buni e un baiat  de incredere si de gasca amuzanta si dragut e cel mai bun prieten stie cum sa se comporte dar mai are si defecte. dar este normal, toata lumea are este un adevarat prieten si nu e suparacios e prietenos iubitor de animale si are un suflet mare. E usa la care bati cand toate celelalte sunt inchise. E tot ce ai nevoie cand esti trist.Nu vreau sa ma laud, dar ma bucur ca am asa un prieten.

maxim1105: persoana pe care eu o admir cel mai mult este mama mea . o admir pentru ca ea ma intelege cel mai bine si e prietena mea cea mai buna. As putea spune ca mama este un inger trimis din cer pentru a ma ajuta sa trec mai usor peste greutatile vietii, fiindu mi alaturi atunci cand am nevoie de sprijin. lucrul care ii place cel mai mult este sa gateasca . imi plac foarte mult mancarurile facute de ea . in concluzie am cea mai buna mama din univers si nu vreau sa o schimb niciodata
Răspuns de elenafinuta
1
Mama.
Mama este persoana pe care o iubesc , cel si cel mai mult. Este fiinta care mi-a dat viata si a avut grijă de mine. Mereu ma asculta si ma înțelege indiferent de ce problema am sau in ce situație complicata ma aflu. O iubesc foarte mult deoarece este singura care ar fi dispusa sa faca orice pentru mine. M-a ajutat , m-a sprijinit si mi-a acordat cea mai multa atentie. O apreciez foarte mult pentru felul ei de a fii . Ii iubesc zâmbetul . Cand o vad fericita ma face sa zâmbesc.
O iubesc foarte mult.
Alte întrebări interesante