Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

redacți o compunere de 10-15 randuri in care sa redactezi o care recent citita RAPID!!!!!DAU COROANA!!!!! AJUTOR!!!!!!!!VA ROG RAPID!!!!!​


ccacatica: cred ca nam facut corect
Utilizator anonim: ba da

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ccacatica
1

Răspuns:

Cartea mea care eu am citit-o se numește,, Păcală și Tândală ". Cartea aceasta tare mult mi-a plăcut. Sunt mai multe feluri de cărți cu ei. Mi-am făcut o impresie buna despre cartea asta, a fost de comedie. Le propun și la alții să o citească.

Explicație:

Daca ni iti place . Poti sa nu îmi dai coroana. Mii mii totuna, adică tu ai dreptul sa pui sau nu.

SPER CĂ MĂCAR PUȚIN TE-AM AJUTAT! (măcar pe o idee mică de tot)


Utilizator anonim: ms
Utilizator anonim: pwp
Utilizator anonim: normal o să-ți dau când apare
Răspuns de neleareaboi992
0

Cartea recent citită a fost ,,Charlie și Fabrica de Ciocolată,, . În această carte se povestește despre un concurs plănuit de marele fabricant de ciocolată Willy Wonka, în 5 dintre toate ciocolatele a pus un bilet de aur, cu el poți câștiga o tură în faimoasa lui fabrică. Aceste ciocolate au fost trimise în întreaga parte a țării. Primii 2 câștigători a fost un băiat pe care îl chema Augustus(puștiul lacom) și o fetiță pe care o chema Veruca(copila răzgâiată). După câteva zile Al treilea bilet a fost găsit de către Micky(se uită doar la televizor) și al patrulea bilet a fost găsit de Violette (mesteca gumă mereu). Acum a rămas încă un bilet, toți se băteau ca să cumpere cât mai multă ciocolată... Într-o zi micul Charlie (copilul sărac, eroul poveștii) a găsit în zăpadă 5 dolari și a fugit la magazin să își cumpere o ciocolată de ziua lui de naștere... Și, când colo Charlie este al cincilea câștigător al biletului te aur. Și peste câteva zile va veni ziua ce-a mare, în care trebuie să se ducă să facă turul faimoasei fabrici.... Și de aici sa inceput călătoria lor!

Sfârșit. Sper să îți placă!

Alte întrebări interesante