Limba română, întrebare adresată de mmsquishy, 8 ani în urmă

Redancteaza o compunere , de 10-15 randuri ,cu urmatorul final : Fratii se luara de mana si plecara inspre casa .Da un titlu potrivit textului.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Mip1210
1
Cei doi frati


Era o zi de primavara pasarile ciripeau ,albinele bazaiau , florile infloreau si soarele stralucea . Pe o strada veneau doi frati tineri ,frumosi dar si aranjati . Ei erau fii regelui . Erau foarte cunoscuti prin tot regatul . Toate fetele se uitau din urma lor . Dar intr o zi trecea o fata cu parul de aur si ochii de culoarea apei stralucitori . Cei doi frati erau indragostiti de acea fata frumoasa . Dupa doua zile un frate sa dus la ea sa ii dea un buchet de trandafir . Dupa ce a auzit celalalt se suparase si nu au mai vorbit . Celalalt a vrut sa fie mai presus decat celalalt si i a adus o caleasca cu 2 cai albi . Fata era nu stia de ce se comportau asa . Dar dupa si a dat seama ca ei doi o plac . Fata se gandise ca daca o vor trebuie sa faca 5 lucruri :
unu sa o serveasca cu ce vrea ea
doi ii spele rochiile pana o sa se convinga ce sunt bine spalate
trei sa sape gradina .
Fratii cand au auzit au spus ca e usor ceea ce li sa spus . Ei s au dus si au vrut sa faca acele lucruri . Cand au inceput sa fac acele lucruri simteau ca sunt sclavi si s au hotarat sa renunte . Fratii se luara de mana si plecara inspe casa .




Coroana?
NU AM PUS LA TOATE SEMNE DE PUNCTUATIE . SPER CA TI A PLACUT COMPUNEREA MEA !

Mip1210: coroana ?
mmsquishy: Multumesc imediat
mmsquishy: dar cum iti dau coroana?
Mip1210: trebuie sa ti apara o coroana sau apesi pe raspuns
Alte întrebări interesante