Limba română, întrebare adresată de simonamaria, 9 ani în urmă

Redeacteaza in 80-150 de cuvinte o naratiune in care sa prezinti o intamplare reala sau imaginara petrecuta la mare.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de popy58
6
Vacanta aceasta a fost minunata. In saptamanile pe care le-am petrecut pe nisipul fin , cu picioarele in mare am avut multe surprize,dar am sa va povestesc doar una singura.  
Era intr-o seara calda si frumoasa de iulie si eu ma plimbam pe tarmul marii privind lampioanele de pe cer. Cand in fata mea sare o fiinta ciudata de culoare verde. La inceput m-am speriat si voiam sa fug, dar glasul creaturii m-a oprit:
  - M-am pierdut! Vreau acasa!
Vorbea de parca eu sunt vinovata de faptul ca s-a pierdut, dar m-am hotarat sa-l ajut. Am mers in continuare pe tarm gandindu-ma cum sa fac sa-l duc inapoi pe micul extraterestru. Acesta se plimba in spatele meu jucandu-se cu o lingurita pe care i-o dadusem sa stea cuminte.
 Un lampion fusese aruncat sub ochii mei si mi-am dat seama de un lucru: extraterestrul incapea in acest balon cu aer cald miniatural. M-am dus repede la magazin si am cumparat 2, in caz de nereusita.Mi-a trebuit timp sa-l fac pe micul extraterestru sa urce , fiindca era foarte incapatanat, dar in final am reusit si el s-a intors la planeta si familia lui. 
Mai mult de atat nu stiu. Sper ca te-am ajutat!
Alte întrebări interesante