Limba română, întrebare adresată de cristinadamian31, 9 ani în urmă

Redeacteaza o cocmunperede 150-350 de cuvinte o intamplare imaginara in care ei parte imediat dupa ce ai luat decizia de a explora planeta marte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de natimic
22
Este luni. Ca de obicei ma duc la servici si cercetez planete. Cred ca atinteles ca lucrez la N.A.S.A. Seful departamentului meu a venit si m-a intrebat:
-.........(numele tau),vrei sa mergi sa faci cercetari pe Marte? Ai timp sa te gandesti pana azi la ora 19:30!a zis el.
Eu i-am dat raspunsul pe loc si el mi-a explicat ca trebuie sa ma duc sa iau echipamentul de explorare a planetei Marte. Daca nu stiati, N.A.S.A. are un echipament special adaptat fiecarei planete.
Eu m-am pregatit si la 19:40 am decolat. In spatiu am calatorit cu 300 km lumina. Dupa ce am ajuns, am gasit urme de apa si cateva oase modificate genetic. Peste aprox. 40 min lumina am intalnit o persoana ciudata, iar corpul acesteia era adaptat la mediul de acolo, iar aceasta avea cam 2,40 m inaltime. Mie mi s-a parut ciudat, dar deodata am inceput sa vorbim despre Terra si Marte:
-Buuuuuna, pamanteanuuuule! Cu ceee ganduri viii pe la noi? intreba acesta.
-Am venit sa descopar minunata voastra planeta Marte! i-am raspuns eu.
Dupa mult timp in care am vorbit despre noi si cele 2 planete, mi-am amintit ca trebuie sa imi continui cercetarile si sa ma intorc pe Terra cu mostrele mele. Trist/ă i-am spus:
-...........(numele extraterestrului), eu trebuie sa fac cercetari si sa ma intorc la familia mea. Imi pare rau ca te dezamagesc dar o sa mai vin pe la tine sa te vizitez cand mai merg pe alte planete si am planeta ta in drum! i-am zis eu.
-Nu este nici o problema! De mult timp mi-am dorit sa pot socializa cu un pamantean!! Paaaa! Pe curand!
Dupa ce am terminat cercetarile,am plecat spre Terra si dupa ce am ajuns, le-am povestit si prietenilor mei si au zis ca am avut mare noroc sa intalnesc un extraterestru!!
A fost o excursie minunata!!


P.S.: unde am pus ......... si in paranteza acele cuvinte trebuie sa scrii tu numele tau la primul spatiu si la al doilea numele extraterestrului.

Sper sa iti fie de folos!! <3

cristinadamian31: Multumesc frumos pentru ajutor.
Alte întrebări interesante