Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Redeacteaza o compunere de 150-300 de cuvinte in care sa prezinți o întâmplare, reala sau imaginara, petrecuta in timpul unei călători cu mașina.

Mulțumesc!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ChineliMaria2006
179
                                               O plimbare cu masina

Astazi, eu si cu familia mea ne-am decis sa facem o plimbare cu masina. Ne-am pregatit sa plecam, ne-am luat o gustare, apa si am plecat spre casa bunicilor mei, care locuiesc la tara.
Pe drum am inceput sa auzim cateva sunete ciudate, dar nu le-am luat in seama, pana cand masina s-a oprit. Atunci tata a verificat rezervorul masinii si era gol.
Am inceput sa ne uitam in jur dupa o benzinarie, iar dupa cateva minute am descoperit ca masina noastra ramasese fara combustibil exact langa o benzinarie. Eram salvati. Tata i-a facut plinul masinii si am plecat mai departe, spre destinatia noastra.
Dupa cam un sfert de ora ne-a sunat ingrijorata bunica, intrebandu-ne de ce nu mai ajungem. Noi am linistit-o spunandu-i ca suntem bine.
In cateva minute eram la ea la poarta. Ne-a primit in curte, oferindu-ne gogosi calde, proaspat facute de ea. Au fost foarte delicioase.
Spre apropierea serii am plecat, lasand-o pe bunica foarte fericita. Pe drum ne-am refacut stocul de benzina, iar asa am ajuns acasa.
Astazi a fost o zi plina, cum m-am asezat in pat am si adormit visand la gogosile bunicii, la oprirea noastra din drum si multe alte idei copilaresti. Oricum a fost cea mai interesanta, distractiva, frumoasa si plina de suspans zi pe care am trait-o pana in prezent. Sper ca o sa mai am de a face cu astfel de aventuri vreodata.



Sper ca te-am ajutat!
Succes!

ChineliMaria2006: Multumesc pentru coroana!
Alte întrebări interesante