Limba română, întrebare adresată de manolachemihai017, 8 ani în urmă

redeacteaza o compunere in care sa iti imaginezi ca esti conducatorul lumii.ce schimbare ai face?
Dau coroană!!!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bebe201
1

Răspuns:

Sper ca te-am ajutat!

(p.s. imi cer scuze pt greselile gramaticale)

Explicație:

Conducatorul lumii, personal mi se pare a fi un titlu modest,care te duce cu gandul in general la putere. Deși pare atât de simplu, ca sa faci schimbari cu siguranță iti trebuie si consolidare și inainte sa o faci trebuie sa te gândesti si la consecințe din acest motiv am ales unele schimbări care pot ajuta societatea care intr-adevar au unele minusuri, dar care pot schimba felul unora de a vedea societatea.

Dacă aș avea acel titlu, primul lucru pe care l-aș face, ar fi sa imi aleg aliații si persoanele care sa imi fie alături in momentul in care fac decizii sau mai pe scurt as alege persoane noi in parlament. persoane deștepte,înțelepte in care am toata increderea si carora le încredințez o parte din putere. De asemenea as gasi solutii sa pot ajuta pe toata lumea cu problemele financiare, de asemenea

oferind unele lucruri care țin de igienă, ajutor social si boli mintale gratis pentru ca toata lumea sa beneficieze de ele. As organiza diferite întâlniri cu persoane publice care se afla in mediul online pentru a asculta punctul lor de vedere asupra lumii, aceste persoane fiind apreciate de mai mulți oameni si mai apreciați.

Normal ca as face mai multe lucruri, dar acestea mie personal mi se par intr-un fel mai importante si care pot ajuta mai mult.


manolachemihai017: multumesc enorm de mult!!
Alte întrebări interesante