Reducand termenii asemenea din 2(4x la a doua -6x +5)-3(2x la a doua -5x+4)-2(x la a doua-4x-2) va obține...
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
6
8xla a doua -6x+5-6xla a doua-5x+4-2xla a doua-4x-2= -6 x-5x-4x+5+4-2=15x-7
x = -7 supra 5
x = -7 supra 5
Utilizator anonim:
Nu ai făcut bine........ :/
Răspuns de
8
2(4x² -6x +5)-3(2x² -5x+4)-2(x²-4x-2)=8x² -12x +10-6x²+15x-12-2x²+8x+4=11x+2
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă