reduceti termeni asemenea radical din 3t-2z+3radicaldin3t-5,(2)z-radicaldin7tz
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
13
radical din t-2z+3 radical din 3t-5,(2)z-radical din 7tz=
radical din 3t-2z+3radical din 3t-52-5 supra 9 z-radical din 7tz=
radical din t-2z+3 radical din 3t-47 supra 9z-radical din 7tz=
radical din 3t+3 radical din 3t-2z-47z-radical din 7tz=
4radical din 3t-18 supra 9 z- 47supra 9 z - radical din 7tz=
4 radical din 3t -18z-47z supra 9-radical din 7tz=
4 radical din 3t - 65z supra 9-radical din 7tz
radical din 3t-2z+3radical din 3t-52-5 supra 9 z-radical din 7tz=
radical din t-2z+3 radical din 3t-47 supra 9z-radical din 7tz=
radical din 3t+3 radical din 3t-2z-47z-radical din 7tz=
4radical din 3t-18 supra 9 z- 47supra 9 z - radical din 7tz=
4 radical din 3t -18z-47z supra 9-radical din 7tz=
4 radical din 3t - 65z supra 9-radical din 7tz
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Fizică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă