Biologie, întrebare adresată de Amina22, 9 ani în urmă

referat 10-12 randuri cu titlul 'natura,casa vietii"...va rog frumos

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de melisaema
23
                 Natura,casa vietii

Natura,casa vietii...ce titlu interesant,pe mine ma lune pe ganduri...
   Fara natura nu poti sa traiesti.Daca nu ar exista vegetatia noi am ramane fara oxigen si fara oxigen noi pierim...,dara daca am avea doar plante artificiale de exemplu ca intr-un apartament cu niste persoane ocupate care locuiesc acolo,ei cred ca daca ai plante apartamentul e mai frumos...asa e dar nu numai asta ei nu au oxigen si aerul e foarte inchis.Dupa cum am zis mai sus este foarte sanatos sa ai plante vii nu artificialae in apartamentul  sau casa ta.
   In opinia mea plantele sunt o parte din noi...fara ele nu putem traii.Aveti grija de plantele vostre udati-le de 2 ori pe saptamana!Aveti foarte mare grija de ele!
   Nu uitati datura e o parte din noi.



Amina22: multumesc mult!!
melisaema: Cu placere! ☻
Răspuns de cooltaniastar
19
Toate fiintele de pe acest pamant nu pot trai fara natura . Natura e o locuinta,o casa pentru toti ...Ea ne ofera mancare,adapost,viata,oxigen,priveliste unica si minunata etc. Natura ,dupa parerea mea are si mistere dar e extraordinara,deasemenea e un loc relaxant , unde oamenii se odihnesc si se veselesc !!!!!Exista oare ceva mai minunat ca natura ? Ea este casa animalelor dar si a oamenilor ! Datoria noastra e doar sa o pastram , daca vom face acest lucru vom primi placere si multe daruri de la ea.Natura e o lume miraculoasa ,cea mai buna.Fara natura ar fi plictisitor , ar fi trist,ar fi pustiu,ingrozitor.Si oare ce-ar fi cu animalele si cu oamenii daca nu ar exista natura ? Nu pot descrie in cuvinte cat de folositoare e natura pentru toata lumea !
sper ca ti-a placut !! ~~~~ :)


Amina22: da...este minunata ..o sa imi fie de folos...multumesc mult.!!
cooltaniastar: cu placere !!! chiar m-am straduit si ma bucur ca ti-a placut !!!
Amina22: iti multumesc frumos...chiar nu imi venea nici o idee
cooltaniastar: ma bucur ca te-am ajutat !!!!!
cooltaniastar: imi marchezi,,cel mai inteligent raspuns'' ????
Amina22: nu stiu unde se apasa?
cooltaniastar: pai exact alaturea de raspuns scrie cu galben ,,marcheaza ca cel mai inteligent raspuns '' apoi este o coronita si apesi acolo
Alte întrebări interesante