Religie, întrebare adresată de xiaodejunie, 8 ani în urmă

referat despre invierea fiicei lui iair va rog!!sa fie de maxim o pagina!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de BibliaÎnAjutor
2

Răspuns:

Un fruntaș al sinagogii pe numele Iair. el avea o fetiță bolnavă pe moarte. Când l-a văzut pe Isus, fruntașul sa aruncat la picioarele lui și l-a rugat sa vina la el ca să îi vindece fiica.

Pe când erau pe drum, niște oameni au venit și i-au spus fruntașului ca fiica lui o murit. Isus ia spus fruntașului ca să nu se teamă, ci să creadă.

Când a ajuns Isus era o mare zarvă. Isus lea spus că fetița n-a murit ci doarme. Ia scos pe toți afară, în afară de Petru, Iacov, Ioan și părinții fetiței. Atunci a apucat-o de mână și ia zis "fetițo școală te îți zic". Îndată fetida s-a sculat si a început să umble. Atunci Isus lea sis că nimeni să nu știe ce să făcut.


BibliaÎnAjutor: succes
xiaodejunie: multumesc
BibliaÎnAjutor: fii sănătos
Răspuns de raul27mulchandani63
1
Minunule sunt lucrarile pline de iubirea milostiva a lui Dumnezeu . Iair , conducatorul sinagogii din Capernaum , a cazut la piciorele Mantuitorului Iisus Hristos si l-a rugat sa ii vindece fiica bolnava . Acesta s-a dus la casa unde locuia copila , dar acesta s-a stins din viata . Atunci Iisus a luat-o pe fetita de mana si i-a spu ,, Copila scoala-te ,, ( Luca 8,54) . Iar atunci , spre bucuria familei , fetita a inviat . Astfel Iisus Hristos a dovedit puterea rugaciunii plina de credinta si nadejde , inviindui fiica . Rugaciune smerita , staruitoare , plina de credinta si dragoste pentru sine si pentru aproapele este bineplacuta inaintea lui Dumnezeu .
Alte întrebări interesante