Biologie, întrebare adresată de 1Faraonul1, 8 ani în urmă

referat despre poluarea apei în Delta Dunării și Marea Neagra
În 30 și 50 cuvinte va rog ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeatodea02
1

Răspuns:

Pozitia geografica a Romaniei , cu deschidere la Marea Neagra prezinta avantaje economice majore precum: legatura tarii noastre cu toate tarile riverane Oceanului Planetar schimbul comercial resursele de petrol si gaze naturale din platforma continentala turismul balneo-maritim resursele marine Ca locuitori ai Romaniei suntem profund interesati de aceste avantaje si consideram ca pentru a le pastra trebuie sa mentinem o mare curata, sanatoasa, nu afectata de virusii poluarii . Ne dorim sa ramana o mare vie , nu lipsita de viata nu.

In ultimii ani, cunoasterea mediului inconjurator si, mai ales a masurilor de protectie a acestuia, au devenit obiective esentiale ale activitatii oamenilor.

Cauzele accentuarii interesului fata de notiunile de ecologie si, mai ales, fata de posibilitatile de aplicare a lor in practica, sunt reprezentate de explozia demografica, revolutia tehnico-stiintifica actuala, de supraexploatarea resurselor naturale si de actiunile, de multe ori inconstiente ale omului asupra cadrului natural.

Explicație:

'

Alte întrebări interesante