Limba română, întrebare adresată de wallcswallcs442, 8 ani în urmă

REFERAT "MUZICA IN VIATA MEA". SA AIBA 3 SAU 4 ALINEATE. SA AIBA 15 RANDURI SAU 20. MULTUMESC! AM NEVOIE URGENT!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Profademate2006
2
Muzica în viața mea

Muzica e precum o limbă pe care cu toții o putem înțelege, un limbaj comun care reușește să exprime mai mult decât simple cuvinte și atunci când te lovește, fii sigur că nu te va durea.
Muzica, fiind un limbaj comun, poate fi perceput în diferite moduri de fiecare individ în parte. Eu, personal, percep muzica precum o alinare cât se poate de nemijlocită a sufletului, o adiere de vânt mlădioasă într-o dogoare amețitoare, deșertică. Un fir de ață de care să te prinzi când ești în propriul întuneric. Și ce-ai putea face, decât să scapi din întuneric? Ei, chiar de nu poți ieși din întuneric, adu lumina aceea a muzicii și luminează-l...E destul de distractiv să te joci cu cuvintele, să formezi înțelesuri și exprimări care să semnifice adevăruri și păreri. Însă muzica face mai mult de atât. Muzica spune tot ce cuvintele nu pot.
Muzica e o portiță. O portiță spre înțelesuri și exprimări care nu ar putea fi cuprinse în cuvinte, cuvintele sunt prea mici pentru a conține atâta esență cât conține muzica. O mie de cuvinte nu vor egala în veci o notă muzicală.
Și dacă tot am scăpat de întuneric, nu-mi rămâne decât să zâmbesc și să concluzionez că muzica e în viața mea precum o portiță plină de înțelesuri și exprimări, care duce spre un zâmbet sincer.

Profademate2006: mda
wallcswallcs442: hai ca ma apuc sa scriu referatul
wallcswallcs442: ca o sa se faca si mai tarziu
wallcswallcs442: nb
Profademate2006: Succes
wallcswallcs442: ms
Profademate2006: nb
wallcswallcs442: loveeeeeeeeee
Profademate2006: N-ai pentru ce
Profademate2006: Îți cer scuze pentru răspunsul inițial
Alte întrebări interesante