Studii sociale, întrebare adresată de geox, 9 ani în urmă

referat.. promovarea unui produs .. cine ma ajuta :D multumesc anticipat? 

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de masha2997
56
Compania P&G produce şi comercializează cosmetice naturale de cea mai bună calitate, în linii complete pentru îngrijirea şi înfrumuseţarea tenului.
S-a realizat un chestionar, in care au raspuns 123 de femei cu varsta cuprinsa intre 17 – 55 ani. Pe baza acestor raspunsuri s-a dorit analizarea obiectivelor firmei privind lansarea unu produs nou pe piata romaneasca.
Produsul care se doreste a fi lansat contine ingrediente naturale, si este adecvat tuturor tipurilor de ten, in special celor cu o textura uscata, dar si cu protectie solara. Astfel crema imbina aproape toate cerintele unei creme,si poate fi folosita atat ziua cat si seara.
Are o actiune de circa 20 de ore asupra tenului. Este foarte eficienta si practica!
Noul tip de crema Olay este un produs revoluţionar, capabil să surclaseze mărcile concurente şi să ocupe locul întâi în cerinţele consumatorilor. Calitǎţile sale speciale îi asigurǎ o poziţionare de top pe piaţa de specialitate.
Un prim obiectiv urmărit este acela de a găsi un echilibru între ceea ce isi propune firma şi ceea ce caută consumatorul. Pentru aceasta va fi nevoie de o cercetare riguroasă a pieţii,si tocmai de aceea s-a realizat un chestionar. 
Fima doreste sa ofere consumatorilor bunuri de cea mai bună valoare posibilă, si sa-si atraga cât mai mulţi clienţi.
Alte întrebări interesante