Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Referindu-va la versurile cântecului ,,Vinovații fara vina" -Pasarea Colibri redactați in 25-30 de rânduri o compunere in care sa comentați versurile cântecului.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de leumitica
10
                                       Vinovatii fara vina 
      In melodia ''Vinovatii fara vina'' de Pasarea Colibri reiese  omenia noastra, mentalitatea noastra  si ce inseamna ea de fapt , dar din pricina celorlati ne luptam pentru a scoate ceva la iveala , ceva ce dainuie in noi de zile, luni sau ba chiar ani in arata lumina , fericirea si  sarguinta noastra impreuna.
     Bunatatea noastra ne poate ajuta sa descoperim o noua lume si chiar si sa-i ajutam si pe semenii nostri pentru a descoperi acest lucru , pentru a gasi fiecare un loc in aceasta societate dupa cum reiese in versul ''nu e loc de noi in lumea voastra''.  In versurile ''vinovatii fara vina/cer sa se faca lumina''se observa dorinta arzatoare in a schimba  si a dovedi ceva ce altii nu cunosc inca.
     Gandirea noastra  pe zi ce trece se dezvolta tot mai mult, descoperim lucruri noi si gasim un drum pentru a merge mai departe. In noi este o lumina care este  atat de puternica , dar nimeni nu poate sa vada asta decat noi insine. Aceasta lumina a a aparut din gandirea noastra, din omenia noastra si bunatatea. 
      Versurile ne definesc pe noi, cum ar trebui sa fim , cum deja poate suntem  putem transforma, realiza o multime de lucruri , ce poate inca nu le stim. In cautarea noastra, gandim in profunzime, analizam si actionam, daca nu merge bine, o luam de la capat, pana reusim!
   Intr-un punct final ma aflu , in versurile ''Nu conteaza cat de lung am parul/Important e cat de mult gandesc'' reiese ce as vrea eu sa spun, adica nu conteaza cum arati, ci mai presus de ce persoana esti si cum gandesti, cum vizualiezi anumite lucruri si ce ai putea tu schimba , ce ai putea realiza si unde ai putea merge  impreuna cu gandirea ta. Esti un om mare si bogat!

Utilizator anonim: Mulțumesc!:)
leumitica: Cu drag!
leumitica: A, scuze pentru greselile gramaticale
Alte întrebări interesante