Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Relatati o compunere cu tema Au venit colindatorii in care sa povestiti ce urari de craciun sau de anul nou ati primit in familie Puteti folosi urmatorul plan de idei Introducerea Emotia asteptarii Craciunului Cuprins Pregatirile pentru sarbatori pregatirea darurilor pentr colindatori impodobirea pumului de craciun asteptarea DARURILOR DE LA MOS CRACIUN Incheere impresia pe care vau creato colindatorii si intimpinarea sarbatorilor de Iarna VA ROG MULT DIN SUFLET

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de FrancescaRoberto
6
In sfarsiit mai este o zi  si e Craciunul . O sarbatoare mult asteptata de familia mea .Aceasta sarbatoare e una dintre cele mai fericite sarbatori . 
  Pentru Craciun eu si familia mea , deobicei facem curat , ordin prin lucruri .Dar cel mai bun lucru pentru mine este sa impachetez daruri pentru multimile de colindatori si pentru familia mea .
Acum ca e Ajunul Craciunului trebuie sa impodobim bradul cu jucarii . Dupa ce il impodobim stingem toate luminile ca sa vedem cum sclipesc luminitele . 
Mereum impodobesc bradul in ajun deoarece mama mereu imi spunea ca daca ma si culc mai devreme mosul va veni si mai repede , dar trebuie neaparat sa-i las un pahar cu lapte si cativa biscuiti pe o farfurie . 
  Dupa ce pleaca colindatorii si deasemnea Craciunul sunt foarte vesele , deoarece mosul mi-a adus daruri si am multe ammintiri frumoase si cantece pastrate in adancul sufletului meu . Craciiunul e o sarbatoare minunata ! 

FrancescaRoberto: hey poti sa imi dai coroana ?
FrancescaRoberto: Langa cele 5 stele este scris "Marcheaza ca raspunsul cel mai bun "si o coroana , apasa pe acel buton
FrancescaRoberto: ok sper sami dai coroana , am nevoie
Alte întrebări interesante