Limba română, întrebare adresată de 123sim, 9 ani în urmă

Relatează o compumpunere in care sa relatezi o întâmplare asemănătoare din viață ta.
Elaborează un plan de idei pe care sa il dezvolti .
Da un titlu potrivit compunerii.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2
                                          Surpriza



      Inainte de as constanta ceia ce mi s-a intamplat intr-o zi pe care pana si in acest moment o consider minunata si fara cuvinte, parca m-as intoarce din nou in trecut.
     Intr-o zi frumoasa,o dimineata minunata, am iesit fericita din casa de parca stiam ca se va intampla ceva miraculos. Sora mea si cu prietenul ei m-au dus in parc sa stam sa povestim, sa ne mai disteram impreuna. Nu vroiau sa-mi zica nimic din ce se va intampla, incercam din ce in ce sa-i fac sa-mi spuna dar nu reuseam. Inc aceea zi parintii mei pregateau o surpriza care stiau ca o sa ma faca sa ma simt minuat, fiindca stiau ca doar odata in viata implenesc 14 ani. Cat ne-am plimbat, cat ne-am distrat si cat ne-am amuzat obosisem, asa ca am hotarat sa mergem acasa. Ei stiau ca totul e gata, dar nu le-am spus. La un momentdat incepusem sa cred ca aiu uitat de ziua mea, dar nu era asa. Cand am ajuns acasa, nici bine iesind din masina toti au strigat ''La multi ani'', era atat de frumos, baloane pe peste tot, muzica canta intr-un glas simfonic mie, toti erau bucurosi, incat sufletul meu era plin de bucurie. Am avut cea mai frumoasa de ziua mea. Am inceput sa ne jucam sa tipam, sa ne bucuram, incat pana nu m-au murdarit cu tort pe fata nu s-au lasat. Ne-am jucat si ne-am alergat pana cand am spart si ultimul balon, defapt ei le spargeau eu vroiam sa nu le sparga. La miezul noptii tata a aruncat cu petarde si artificii, iar noi aruncam cu confeti.
     Poate ca nu am fost undeva de ziua mea, dar i-am avut alaturi de mine pe cei dragii mie, prietenii, familie si mai ales m-am distrat grozav.

1. O dimineata frumoasa si simpla.
2. Plecarea, la plimbarea misterioasa.
3. Parintii mei care pregateau petrecerea.
4. Iesirea secretului, surperizei la ivela.
5. Declansarea surprizei.
6. Concluzia extrasa din aceasta zi frumoasa si speciala.



123sim: Îmi place este superba!!!!!
123sim: Vrei sa fim prietene??
123sim: Vrei?
123sim: Sa fim prietene
Utilizator anonim: Da, szc am avut putina trb!
Alte întrebări interesante
Arte, 9 ani în urmă