Limba română, întrebare adresată de orosrazvan8, 8 ani în urmă

Relateaza o compunere de minim 15 randuri despre un film pe care l-ai vazut recent. NU DESPRE ZANE​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marioara66543
2

Răspuns:

Viața lui Pi

O familie cu patru membrii s-au hotărât să meargă pe ocean dinspre India spre America, cu ideea de a duce cateva animale la zoo.

Aceștia s-au îmbarcat, au pus cele necesare drumului cat pentru ei cat si pentru animale.Au pornit la drum.Au înaintat destul de mult în larg si se inoptase.Pe la miezul nopții,o furtună uriașă își dădea apariția. Dintr-o dată,un val uriaș venise din larg si lovi vaporul cu atâta putere încât apa începea să pătrundă în el și sa înceapă să îl duca la fund încetul cu încetul. Pi, speriat, a încercat să-și trezească părinții și fratele însă nu reuși. Lua barca de salvare si urcase in ea alături de cateva animale iar apoi privi lacrimand cum se scufunda vaporul. Se făcu zi. Pi, era acompaniat de o zebră,un șoarece,o maimuță,si un tigru. Dupa putin timp zebra sări în apa,și neștiind înota,se înecase. Băiatul fiind flămând,luă o plasă si o lasă în apă cu speranța că va prinde câțiva pești, pentru ai stârni foamea. Trecuse o ora. Două. Tigrul era înfometat și el. Maimuța din necunoaștere de cauza, se duse lângă tigru,iar acesta o omorî si după începu să o manance. Pi,mai rămăseseră în barca doar cu un șoarece care se ascundea printre scânduri de frica, si cu un tigru neimblanzit. A doua zi, de dimineata,Pi se trezise înconjurat de nisip.Ajunsese pe o insulă.

Se dădu jos din barca si începu să inspecteze ce se afla prin zonă.

În apropiere,la înălțime ,se aflau câteva echipaje de salvare,care primiseră la drum să-l caute pe Pi, după ce aflasera despre dramaticul accident din mijlocul oceanului.


marioara66543: pornisera*
orosrazvan8: msss
Alte întrebări interesante