Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Relatează o întâmplare petrecută între o vizită la bunici 120 de cuvinte​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeabahrim266
2

Răspuns:

Era o dimineață de duminică cand am ajuns cu părinții la casa buniciilor. Am fost foarte fericit/a ca am putut să-i revad din nou după o lună.

Am intrat în casă. Mirosul de cozonac proaspăt scos din cuptor mi-a înțepat nasul. Am fugit repede în grădina la leaganul verde pe care bunicul îl făcuse cu o săptămână în urmă. Eram pregatit/a să-l incerc. M-am așezat pe el. Părea stabil. Am început să mă leagăn- ceva scartaia din partea de sus. Nu am dat importanța. După aproximativ 10 minute leaganul scotea un sunet ciudat si tare în același timp. M-am dat jos si m-am aruncat pe el. Leaganul s-a rupt iar eu am picat în baltă de noroi. Nici nu se vedea dacă am zgarieturi din cauza noroiului.

Am fugit repede în casă unde bunica s-a prins de cap cand a vazut murdăria de pe mine. Am mers la baie unde mi-a dat haine curat si mi-a bandajat sgarieturile.

Sper ca e bn.


andreeabahrim266: zgarieturile*
andreeabahrim266: cuplacere
Răspuns de alexyatheodorastoica
1

într-o zi de vară eu cu părinți mei mergem la bunici la munte in vizita . Cand am ajuns eram surprinsă cat de mult se schimbase bunica și bunelu , bunica îmi pregătise o surpriză ,vream sa vad ce era . Am tipat de bucurie când am văzut era o plăcintă de mere și o bicicleta pentru mine . Imediat ce am mâncat din plăcintă am vrut sa o incerc .

- Bunica îți mulțumesc mult , pentru cadouri. Am incercat sa merg dar era prea nouă și îmi era frica sa nu o stric.

Bunica mi-a spus sa merg fara griji că nu o sa cad sau o să o stric .

Așa sa întâmplat puteam sa merg .

Tata mi-a spus că să mergem toți să ne dăm în pantă .Eu am fost de acord .

Am ajuns spuse tata , ne-am luat bicicletele și ne-am dat .

- Yey ! zic eu

- Cat de tare !

Ne-am dat până seara și i-am spus tatălui meu sa mergem că sa întunecat . Am ajuns acasă și i-am povestit bunicei ce sa întâmplat

- A fost o zi de neuitat !

SPER CA TE AM AJUTAT!

INIMA COROANA


alexyatheodorastoica: și vot te rog
Alte întrebări interesante