Limba română, întrebare adresată de 2021romania, 8 ani în urmă

Relatia copii parinti


2021romania: Majoritatea oamenilor consideră că relația dintre părinți și copii reprezintă o profundă legătura ce nu se poate compara cu nimic in lume.
2021romania: Aceasta este o relație bazată pe iubire, incredere, respect, afectiune.
2021romania: In opinia mea această relație se bazează pe incredere, respect.
2021romania: Copilul va avea siguranta ca va fi iubit si protejat de părinții lui chiar și la o vârstă înaintată. In primul rand , asa cum reiese din romanul,, Baltagul,, scris de Mihail Sadoveanu, relația dintre Victoria și copii săi, Minodora și Gheorghiță Lupeni.
2021romania: Victoria își exercită autoritatea maternă asupra copiilor ei pentru a i sti in siguranța, iar această se conformează întotdeauna cerințelor mamei lor. Acesta este un lucru absolut normal in familia tradițională. Chiar dacă
2021romania: Vitoria era o femeie aspră și protectoare, tot ceea ce face E bine pentru copii ei. In al doilea rand familie din ziua de azi nu mai sunt ca cele de pe vremuri. Copii nu isi asculta întotdeauna părinții și au alte preocupări. In acelasi timp si părinții s au schimbat și s au adaptat noilor vremuri, dar iubirea față de copii a rămas neschimbata. Sunt și momente cand copii nu acceptă gândirea părinților și pornesc pe unde drum al lor, și părinții ii sprijină și încurajează daca acesta se darama.
2021romania: In concluzie nimic nu este mai puternic decât iubirea părinților fata de copii, fiindcă este o iubire puternică și etenca care nu se poate rupe .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ImAndreea10
11

Explicație:

ღSalutare!ღ

•Relatia copii-parinti trebuie sa fie bazata pe înțelegere iubire și comunicare.De la părinți pornește totul,ei îi educa și învață pe copii așa că aceștia trebuie sa fie un model bun pentru ei.

Copii trebuie sa fie sinceri și respectuoși fata de părinți deoarece aceștia le-au fost în momentele grele alături,deasemenea ei ne dau cele mai bune sfaturi in viața ,așa că trebuie să ii prețuim.

Succes!!;)

Alte întrebări interesante