Limba română, întrebare adresată de geogeorgiana303, 9 ani în urmă

Relatia dintre Gheorghidiu si Ela. Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi, Camil Petrescu! Multumesc!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de brownlory
15
Relatia dintre Stefan si Ella este una mai mult din interes dupa parerea mea. Stefan era un barbat egoist care considera ca toti ceilanti sunt prosti iar el e cel mai cel..vazand ca Ella era cea mai frumoasa fata din facultate , el a facut tot posibilul sa fie cu ea , din nou Ella fiind doar o "marioneta " sau mai bine zis un " trofeu " pentru el.
Pe langa faptu ca era un barbat greu de inteles , era si gelos.. poate chiar si posesiv.. dupa moartea bunicului lui Stefan , el primeste mostenirea , iar Ella se schimba intr-un fel deoarece devenise plictisita de plimbari in parcuri , dorea sa mearga la restaurant , sa poate haine mai frumoase.. Stefan se indeparta de ea dar nu voia sa se desparta de ea pentru ca era prea orgolios si gelos.
Cand incepuse armata , gelozia lui Stefan era destul de mare , mereu fugea ca sa o urmaresca pentru ca avea impresia ca il insela.
Dupa o intalnire a lor la restaurant , ii s-a parut ca Ella flirteaza cu chelnerul , se gandeste ca daca nu o gaseste acasa sa faca acelasi lucru ( desi Ella era la verisoara lui si il anuntase pe Stefan printr-un bilet dar el nu a observat ), dimineata cand vine acasa observa ca e o femie in casa , dar , Stefan raspunde ca un act de egoism ca a fost unde a fost ea.
Ceea ce e amuzant , ca la final , Stefan nu o mai iubeste pe Ana ☺


asta e parerea mea .. sper sa iti fie de folos

geogeorgiana303: Mersi...nu e tocmai perfecta, dar ma ajuta
brownlory: am scriso cat sa te poata ajuta. eu la comentarii cu personajele le zic verde-n fata
Alte întrebări interesante