Limba română, întrebare adresată de lauravasilache, 8 ani în urmă

repede dau coroana!!!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexaaandraaaa
1
Magia este cunoscută și sub denumirea de vrăjitorie, și reprezintă o manipulare a forțelor supranaturale.
După părerea mea, fiecare om are dreptul de a alege dacă dă sau nu crezanie acestei magii. De cele mai multe ori ea este folosită sub forma unor trucuri ce-i amuză pe copii, dar cum sugerează și denumirea de "trucuri", este clar că la mijloc au loc și niște șmecherii. La varsta copilăriei este firesc să crezi în așa-zisa magie, pentru că toate aceste mistere, toate aceste taine, pun în evidență inocența, și creionează frumusețea acestei perioade.
Totodată, acum se aduce vorba și de așa-zisa magie care presupune interacționarea oamenilor cu spiritele, și alte creaturi supranaturale. Acest tip de magie nu a fost încă confirmat, iar eficacitatea lui nu este demonstrată. Magia neagră este deseori crezută de persoanele aflate la varsta adolescenței, când curiozitățile sunt destul de mari, și se acordă multă credință fenomenelor supranaturale.
Am vorbit de copilărie și de adolescență, ne-a mai rămas doar perioada maturității. In acest stadiu al vieții, oamenii nu mai acordă o atenție deosebită magiei, așa cum o fac copiii sau adolescenții. La această vârstă, gândirea se maturizează, iar, la cele mai multe cazuri, magia nu există decât în poveștile de adormit copii. Trebuie menționat însă și faptul că sunt unele persoane care cred cu ardoare că chiar se practică magia, magia de toate felurile: magie neagră și magie albă. Sunt clarvăzătoarele, care prezic viitorul cu ajutorul unui glob de cristal, sau cele care prezic viitorul cu ajutorul cărților de tarot.
Ținând cont că sunt făcute și desene pe baza unor povești cu vrăjitoare și alte creaturi supranaturale, eu consider că într-un anumit moment, într-o perioadă foarte îndepărtată, ele chiar au existat. Dacă au existat în urmă cu mult timp, ce-ar putea opri existența lor și în zilele noastre?

lauravasilache: multumesc frumos
lauravasilache: primesti coronita din prima
lauravasilache: nu trebuia sa te deranjezi sa scri asa mult
alexaaandraaaa: Nu ai pentru ce ❤ Mulțumesc !
lauravasilache: cpl
lauravasilache: ❤❤
Alte întrebări interesante