Limba română, întrebare adresată de mariacolumbean6, 8 ani în urmă

REPEDE DAU COROANA!!
MULTUMESC!!!!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de elizacon303
0

Exista o planetă. Acolo, în imaginația mea. Este o planetă verde, cu multi copaci, multe plante și mulți oameni care iubesc să facă bine naturii. Acolo, nu exista poluare. Nu exista mașini. Doar biciclete confecționate din flori. Când mă întorc la realitate, mă gândesc de ce planetă noastră nu poate fi la fel. Și am câteva răspunsuri în minte. Sa ne întoarcem la planetă verde. Este geniala. Toți oamenii au cel puțin 10 flori acasă, pe care, in fiecare zi, le uda cu multa iubire. Toată lumea are grijă de copacii de acolo, de tot ce înseamnă verde.

Așadar, întrebarea este:

De ce, chiar și pe o planetă imaginară, exista așa de multa verdeață, așa multa iubire pentru natura?

De ce noi nu putem?

Răspuns de sophiabarbulescu319
0

Răspuns:

Altea

Altea este o planetă ce o visez mereu .

Aceasta este foarte dezvoltată în tehnologie , știință , gastronomie , inginerie , agricultură și arhitectură. Eu mereu îmi imaginez că oamenii de acolo , mai precis alteanii , au urechi de elf , un fel de săgeți pe obraz și au păr de diferite culori.

Acolo , pe planeta mea imaginară au un palat mare și avansat pentru regina de acolo .

Planeta este înconjurată de niște inele mari , puțin transparente ce face planeta specială .

Pe aceea planetă există o grădină botanică foarte frumoasă în care toți au voie . Grădina are iarba verde și sănătoasă , flori exotice, pomi rari și răsaduri roditoare .

Casele alteane sunt frumoase și avansate , acestea sunt albe cu mobilă ce plutește puțin în aer , practic sunt cu 3-4 metri deasupra podelei .

Aș vrea ca această planetă să existe cu adevărat dar este bine că pot să mi-o imaginez .

Sper că te-am ajutat !


sophiabarbulescu319: Ms pentru coroană , m-am uitat la un serial ce avea o planetă pe nume " Altea " și de acolo m-am inspirat!
Alte întrebări interesante