Limba română, întrebare adresată de denisa20003, 8 ani în urmă

repede de va rooooog !!!!!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de buzi1806
1
Grădina visurilor mele este si cea construită de mine împreună cu părinții mei de a lungul timpului. Aceasta grădină este situată la 10km de orașul în care locuiesc, totodată așezată lângă casa bunicilor mei. Grădina familiei mele este îngrijită cu foarte mare atentie de către toți membrii familiei, deoarece cu toți ne dorim să avem roade bogate, eu împreună cu părinții mei ne ocupam de obicei de pomi fructiferi pe care de altfel tot noi i am plantat, bunica se ocupa de florile multicolore care ne încatat privirea de fiecare dată , iar bunicul se ocupa de legume.
Odată cu începerea vacanței de care eu petrec din ce in ce mai mult timp aici, acordând de asemenea tot mai multa importantă grădinii... Astfel, ca odată cu venirea toamnei se vad destul de multe schimbari in grădină , fructele s au copt si atârnă greu pe crengile copacilor așteptând ca cineva sa le culeagă , legumele sunt care mai de care mai frumoase si mai mari , iar florile bunicii au început încet încet sa iti piardă din frumusețea de odinioară si sa se ofileasca.
De fiecare dată când privesc această grădină imi pot da seama cat de fericit/-ă sunt si cand de mult timp Si răbdare am investit aici. Imi aduc aminte si acum cand am plantat primul copac , era un mar care face mere verzi, este acela din colt care de asemenea este si cel mai mare si frumos. În plus , aceasta grădină imi ofera o liniște sufletească pe care nu o pot gasi in niciun alt loc de pe acest pamanat. Asa ca daca sunteti curioși sa imi vedeți grădină va invit intr o zi, cand doriti cu condiția să mă anunțați.





Sper ca te am ajutat!!!
Răspuns de MihaAnca
1
Gradina mea preferata este in spatele casei mele. Este o gradina la care eu si parintii mei am muncit foarte mukr si am cultivat tot felul de legume cum ar fii rosii ,ardei,vintmete,castraveti,dovlecei ,fasole,mazare ,ceapa ,cartofi , dar si copăcei : meri , visini , ciresi , caiși , struguri si flori : trandafiri , crini , iasomie . Dimineata cand vizitez gradina toate sunt plinde de roua diminetii in carese reflecta razele soarelui . Seara cand apune soarele totuk arata fantastic . Intr o zi am observat ca venirea toamnei ne va afecta recolta deoarece a pliuat si unele răsaduri s au inecat . Pmie imi place gradina deoarece am muncit foarte mukt la ea , si ne da roade gustoase si sanatoase si arata foarte bine , ma simt minunat ca natura este atat de frumoasa .
Alte întrebări interesante