Limba română, întrebare adresată de Odnxjmsnsksn, 8 ani în urmă

Repede o compunere despre un extraterestru

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de maybe04544
1

Era o zi de vara. Eram doar eu cu mama mea acasa, si ne-am pus sa facem o prajitura cu afine. Nu aveam afine in casa, iar mama m-a trimis in padurea de langa casa sa culeg cateva pentru a face prajitura. Dupa ce ajunsem in padure, mergand pe drum de dupa un copac sarise in fata mea un martian. M-am speriat si am inceput sa tip, martianu se speriase si el. Dupa ce vazusem reactia lui, si ca era mic de inaltime incetul cu incetul m-am apropiat de el. Era foarte speriat si tremura.

M-am prezentat , iar ceea ce ma surprins cel mai tare a fost atunci cand l-am auzit vorbind: “ stia sa vorbeasca romana”. Numele lui era Flopsy.Era foarte dragut, era micut, roz si foarte pufos si avea niste ochisori foarte dulci si mari. Dupa ce ne-am calmat, el incepuse sa imi povesteasca cum a ajuns aici: S-a fost ratacit din cauza ca apasase in OZN un buton rosu, el nestiind la ce se foloseste, iar cand l-a apasat , a picat din OZN.

Acum el era singur si pierdut. Auzindu-i povestea, si dupa mai multe conversatii, i-am propus sa fim prieteni. El acceptase entuziasmat, si s-a decis sa se deghizeze printr-o vraja intr-un copil deoarece nu putea umbla cu adevarata s-a infatisare printre oameni. Dupa ce ajunsesem acasa , am mers si i-am povestit mamei ce mi s-a intamplat si i-am cerut sa ma lase sa il aduc pe Flopsy acasa, in cele din urma ea acceptase.

Alte întrebări interesante