Limba română, întrebare adresată de sidonia21, 8 ani în urmă

Repede !!!!!!!!!! Pls! 11 puncte + 20 inimi..
Redactați o compunere de minimum 150 de cuvinte în care să redactați o întâmplare petrecută într-o livadă ( eu am..) și să cuprindă început, cuprins și încheiere. ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariagogu112gmailcom
4

livada fermecata

Într-o zi de toamna, disdedimineata am mers sa culeg niste poame din livada lui bunica,îmi loase-m la mine 2 găleți și niște mănuși. După ce mă îmbrăcasem, am pornit la drum cu bicicleta către livada lui bunica, in drum spre ia văzusem cum oameni duceau vacile la păscut, nici o singură mașină nu vedeai pe drumul udat de ploaia rece de aseară. __Într-un final ajunsesem la gradina mi-am lăsat bicicleta acolo și ușor ușor deschidem poarta, când văzusem ce frumuseți se ascund într-o grădină parca, trebuia să fi logat 4 găleți mari, mă gândisem sa merg la magazin dar era departe și dacă îmi pierdeam vremea la magazin nu o mai găseam pe bunica sa îmi de-a cheia de la portiță, așa că am mers pe primul drum de iarba strălucitoare unde erau 10 pomi. Loase-m gălețile și mănușile și am cules din primul pom, vo jumate de găleată și văzusem florile de abia înflorite,unde pe aici pe colo era un fluture, cu aripi albastre, după ce am admirat natura frumoasa a pământului trecusem la treabă fara sa mai stau pe gânduri. __Culesesem vo 2 găleți pline, în gândul meu ( of trebuia să iau patru,unde mi-a stat mintea).Din păcate trebuia să plec sa ii duc gălețile lui bunica dar parca aș fi vrut să mai rămân aici. Loase-m bicicleta și pornisem către casa bunicilor. Cam asta fusese și cu aventura mea.

sper că te-am ajutat

coroana plz


sidonia21: Eu vreau să ți dai coroană,o meriți,îi munca ta ,dar eu nu știu cum să ți-o dau.
sidonia21: ți-am dat coroană.. am aflat cum. deci,sus după răspun îți arată o coroană gri,iar lângă ea scrie marchează că cel mai bun răspuns,iar eu am apăsat acolo și asta a fost.
sidonia21: după răspuns
mariagogu112gmailcom: aa mulțumesc mult
sidonia21: cu plăcere
mariagogu112gmailcom: am pus luni că nu mă lăsa să pun
mariagogu112gmailcom: aliniat
sidonia21: mersi mult. acum e .
sidonia21: nu mă lasă să pun emoticoane
mariagogu112gmailcom: (。•̀ᴗ-)✧
Alte întrebări interesante