Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Repede pls!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anexe:

bibicutz: doar B?
bibicutz: ok, hai ca iti fac

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bibicutz
1
Anul trecut, de ziua mea, plaja din Costinesti era la fel de frumoasa si de tumultoasa ca in lunile de vara. De fiecare data imi place sa intru in mare, sa o iau in brate si sa ii ascult povestile. Incantatiile sirenelor ma poarta in foecare vara pe aripi de vis.
In octombrie, nisipul nu mai plange, e linistit, dar marea e mereu la fel de frumoasa. Alex si Vlad au ales sa intre in apa, la miezul noptii. Au cules scoici din larg si au pescuit din barca tatalui lui Vlad. Imi place sa ii vad fericiti, de ziua mea, la mare, cand soarele doarme si marea nu mai plange.

Răspuns de randunica7
1
Azi este ziua mea.Toti invitatii s-au așezat la masă cu mine în colțul mesei după cum e obiceiul.Familia mea fiind una instarita,isi angajase servitori si menajere.Dupa ce am primit cadourile si urările de "La multi ani!",am început a da din clopoțel pentru a veni servitorii cu mâncarea.Primul meniu au fost creveții iar al doilea o mâncare cu specific spaniol,T ortilla,apoi desertul,Tiramisu.D upa ce am mâncat acestea,eu împreună cu fiicele invitațiilor,fiind totodată prietene cu mine,le-am invitat să ne jucăm în camera mea.Ce avea să se intample nimeni nu știa.Le-am prezentat camera si fiind foarte mândră de ea,nu am prea ținut cont cine e atentă și cine nu.Sub pat,in întuneric,exista un cufăr cu lacăt si cheie din câte îmi aduc eu bine aminte.In el tineam bani si foi pe care erau scrise lucruri personale. In ziua aceea am uitat a pune lacatul.O prietena,foarte bagacioasa de fel,a început a cotrobăi prin sertare chiar sub nasul meu,apoi a cotrobăit si sub pat.Era întuneric acolo.Mi-a luat chiar și lampa de veghe.A deschis cufărul a luat banii,economiile mele de o luna,foaia si le-a pus în geantă.Dupa servirea tortului,invitatii au plecat acasă.Eu m-am uitat sub ca să număr banii după cum fac in fiecare seara.Nu mai erau.Am învățat o lecție după acea întâmplare.Daca ești bogat,nu invita săraci la tine :))) P.S.E imaginara

randunica7: Nu invita săraci la tine,da? :)))))
Alte întrebări interesante