Limba română, întrebare adresată de giulia2013, 8 ani în urmă

Repede vă rog dau 35 de puncte, coroană, 5stele și 1 mulțumire
Scrie un text de minimum 80 de cuvinte în care sa prezinți o intamplare imaginara inspirată de fotografia alăturată vei avea în vedere următoarele să ai un text narativ să prezinți o întâmplare corespunzătoare imaginii date să propui un titlu original pentru întâmplarea relata sa respecți structura specifica unei compuneri sa te încadrezi în limita minima de cuvinte sa respecți regulile de ortografie și de punctuatie​

Anexe:

bucsaanda8: Oliver era un adolescent de 15 ani căruia îi plăcea să se plimbe în natură. Într-o zi a mers într-o călătorie lângă o pădure unde cândva circulaseră trenuri dar acum șinele nu mai sunt folosite, sunt vechi, ruginite și în jurul lor au crescut bălării.
bucsaanda8: După ceva timp băiatul a ajuns la o despicatura de drum, nu știa pe unde sa meargă dar a decis să o ia la stânga. După câteva minute a auzit niște sunete de tren care veneau din față, a început să alerge până când a văzut o locomotivă veche iar lângă ea era un om invarsta îmbrăcat la costum.
bucsaanda8: A mers la acel domn l-a salutat și l-a întrebat ce se întâmplă, domnul ia zis că încerca să ajute locomotiva să pornească dar nu reușea, în momentul acela locomotiva a scos un sunet puternic și a început să vorbească. L-a salutat pe băiat și ia spus că are nevoie de ajutor. Domnul acela împreună cu băiatul au încercat să facă locomotiva să pornească dar nu au reușit. Într-un final s-au dat bătuți și au chemat mai multe ajutoare. Locomotiva a fost reparată iar băiatul a fost fericit.........

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de feiersofia20102
1

Răspuns:

intr o zi de primavara, bunicul lui Andrei venise din strainatate. Andrei se bucurase foarte mult de sosirea acestuia,la fel si bunicul.

mai demult,bunicul i a promis lui Andrei ca il va duce cu trenul. Dupa ce s a aranjat dansul in casa lor, el se tinuse de promisiune si il duse pe Andrei cu trenul. Andrei era foarte fericit.

Andrei cand ajunse acasa,el ii multumise bunicului.

batranul isi lua ramas bun de la familie si Andrei,si a plecat.

SPER CA TE AM AJUTAT!! SUNT FIX 80 DE CUV

Alte întrebări interesante