Limba română, întrebare adresată de rafylafaete, 8 ani în urmă

Repede va rog dau coroana e urgent. Vreau rezumatul la Razboiul care m-am învatat sa trăiesc.Va rog ajutatima mă abonez la voi! dau 50 de puncte​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de maricicadansatoarea1
1

Răspuns:

Continuarea romanului Războiul care mi-a salvat viața, câștigător al Newbery Honor Războiul nu e doar un eveniment istoric. El are loc și în inima Adei. Viața în izolare nu este ușoară, iar supraviețuirea într-o astfel de vreme, cu resurse limitate, este complicată.

Ada lupta cu sine pentru a accepta sensul nou pe care îl capătă pentru ea cuvântul familie, dar lupta și cu propria identitate, demonstrând că adevărata libertate nu este reprezentată doar de posibilitatea de a alege, ci de a face alegerea corectă. Odată ce descoperă că frica nu exclude curajul, devine invincibilă și își adună puterile pentru a le aduce speranța celor din jur, ba chiar și piloților din al Doilea Război Mondial. Rar ți-e dat să citești o carte atât de onestă și provocatoare. Un roman puternic tocmai pentru că arată că în viață există durere și, mai ales, că există viață după durere. - The New York Times În Războiul care m-a învățat să trăiesc, Brubaker Bradley descrie eforturile Adei de a accepta bunătatea și dragostea, după ce ani de zile a fost neglijată.


rafylafaete: Mulțumesc mult
maricicadansatoarea1: Nu ai pentru ce!Ma cucur ca ti.am putut fi de ajutor!
Alte întrebări interesante