Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Repedeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Urgent,urgent,urgenttt,urgent,urgentttt,urgent ,dau coroana ,5 puncteeeee,repede!!urgent!urgent!urgent!urgent!






Alcătuiește o scurtă consemnare, de 50-70 de cuvinte, pentru revista școlii, în care să îți prezinți impresiile de la vernisajul expozitiei mentionate in afis.Va rog sa FIE CORECT!dau coroana '!LA RASPUNSURI ABSURDE DAU RAPORT!!!!!!!!Afisul e in imagine!
Am uitat sa dau mai multe puncte sry.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adresaana
1

Răspuns:

Omagiu Ștefan Luchian

Vinerea trecută a avut loc, la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian”, vernisajul expoziției cu lucrările elevilor participanți la Concursul Național de Arte Plastice „Omagiu Ștefan Luchian”, ediția a VIII-a.  

La concurs au participat elevi ai școlilor și liceelor din țară. Măiestria lor artistică și talentul au dat naștere unor minunate tablouri, având ca temă principală florile, așa cum picta și maestrul Ștefan Luchian.

Vernisajul a avut un real succes, multe din tablouri găsindu-și chiar cumpărători.

Explicație:


adresaana: Cu drag :). La cea cu florile nu stiu... era bolnav, nu mai putea iesi din casa, picta tintuit in fotoliu cu pensula legata de mana si atat avea la indemana, imaginatia si vazele cu flori... E trist :(...
Alte întrebări interesante