Repedeeee va rooooog!!!!!!!!!!!!!!
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
(x²+2x)(x²+2x+4)+4 =
=(x²+2x)(x²+2x)+4(x²+2x)+4 =
=(x²+2x)² + 2*2*(x²+2x)+2² = (seamana cu formula de calcul prescurtat
a² + 2ab + b² = (a+b)² !!!)
= (x²+2x +4)² = p.p. ∀ x∈R !
=(x²+2x)(x²+2x)+4(x²+2x)+4 =
=(x²+2x)² + 2*2*(x²+2x)+2² = (seamana cu formula de calcul prescurtat
a² + 2ab + b² = (a+b)² !!!)
= (x²+2x +4)² = p.p. ∀ x∈R !
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă