Reprezentati grafic functia f:R->R , f(x) = -x+1
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
f:R--->R
f(x)= -x+1
x=-1 =>f(-1)=+1+1 =2
x=-2=>f(-2)= +2+1 = 3
=>A( 2; 3)
---faci desenul
f(x)= -x+1
x=-1 =>f(-1)=+1+1 =2
x=-2=>f(-2)= +2+1 = 3
=>A( 2; 3)
---faci desenul
Davidpiscot:
luni, miercuri si joi la 3
Răspuns de
0
f:R-R
f(x)=-x+1
x=2
f(2)=-2+1=-1
f(-2)=+2+1=3
A(1;3)
f(x)=-x+1
x=2
f(2)=-2+1=-1
f(-2)=+2+1=3
A(1;3)
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Fizică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă