Limba română, întrebare adresată de viorika8212, 8 ani în urmă

Rescrie, din text, câte un verb la diateze diferite, completand tabelul Diateza activă Diateza pasivă Diatera reflexova​
......
Twitter este un site online sau o rețea socială, care permite utilizatorilor săi să trimită și să citească mesaje scurte de 140 de caractere, numite ”tweets”. Twitter este uneori descris ca fiind ”SMS-ul Internetului”.
Înainte să te avînti către experiența Twitter trebuie să-ți personalizezi contul. Scrie ceva interesant despre tine. Adaugă un link către blogul tău, către site-ul tău.
Vei putea trimite un mesaj către oricine ți-a trimis un comentariu. Nu trebuie decît să apeși pe butonul Reply. Astfel, și cealaltă persoană îți poate răspunde ție și așa se alcătuiește o conversație scurtă și la obiect.
Un truc pe Twitter este folosirea simbolului # și a unui cuvînt-cheie. Astfel mesajele tale sînt găsite cu ajutorul funcțiilor de căutare. De asemenea și tu poți face căutări prin funcția Search. Tastează simbolul # și cuvîntul-cheie pe care vrei să îl cauți.
O altă metodă pentru a ține pasul cu mesajele postate este accesarea folderului @Replies. Dacă nu ai timp să treci prin toate mesajele postate, poți să vezi numai mesajele trimise ca răspuns la mesajele tale. Poți chiar răspunde direct din acest folder.
Dacă nu ai timp să verifici anumite linkuri trimise, acestea sînt salvate în favorites prin click pe steluța de deasupra săgeții de Reply.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alessiabacalu
0

Răspuns:

5×5=25

6×6=36

Explicație:

pentru ca 5 5 face 25 pentru ca se împarte la 5 copi

Alte întrebări interesante