revolva ți!!! în 20 min
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
13
Răspuns:
Bună!
Prima dată trebuie să calculăm numerele întregi de la punctul a şi punctul b date în cerinţa noastră:
a= -6+(-3)·(-4)
= -6+12
= 6
b= 1-(-6):(+3)
= 1+2
= 3
Aplicând teoremele acestora, rezultatele celor două puncte a şi b sunt 6 şi 3.
Ştiind că trebuie să aflăm (-a)·b; a:(-b) şi (-a) ᵇ, vom proceda în felul următor:
(-a)·b → (-6)·3= -18
(-a):(-b) → 6:(-3)= -2
(-a) ᵇ → (-6)³ = (-6)·(-6)·(-6)= 36·(-6)= -216
#Multă Baftă!
SandyBell23
Alte întrebări interesante
Engleza,
8 ani în urmă
Fizică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă