Rezolva :
a)[(2^3)^4:(2^5)^2+(5^3)^7:(5^4)^5]:3-3=
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Explicație pas cu pas:
a)[(2^3)^4:(2^5)^2+(5^3)^7:(5^4)^5]:3-3=
(2^12:2^10+5^21:5^20):3-3=
(2^2+5):3-3=
9:3-3=0
Răspuns de
0
Răspuns:
Sper că te-am ajutat si sper sa intelegi! Ma intrebi daca ai o nelămurire! Coroană? Succes pe mai departe!
Anexe:
MatematicaVietiiMele:
Multumesc amandurora !
Alte întrebări interesante
Ed. muzicală,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Studii sociale,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă