Matematică, întrebare adresată de xlaimer, 9 ani în urmă

rezolva in Z ecuatia:(x-12)+(16-2x)=14


xlaimer: ms

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexaheeea
1
Se desfac parantezele
X-12+16-2×=14
×-2×-12+16=14
-×+4=14
-×=14-4
-×=10
Sau×=-10
Răspuns de Utilizator anonim
24
(x-12)+(16-2x)=14
x-12+16-2x=14
-x+4=14
x=4-14
x=-10

Utilizator anonim: Pentru ce raport
xlaimer: esto copiat logic
xlaimer: este
Utilizator anonim: De unde stii macar zi un multumesc da nu copiat
Utilizator anonim: Eu o sati dsu tie raport!
Utilizator anonim: Dau*
xlaimer: cum sa iau raportul?
Utilizator anonim: Dacă nu eşti orb observă că la el este Se desfac parantezele
X-12+16-2×=14
×-2×-12+16=14
-×+4=14
-×=14-4
-×=10
Sau×=-10
xlaimer: sucuze plz
Utilizator anonim: Dar la mn este : (x-12)+(16-2x)=14
x-12+16-2x=14
-x+4=14
x=4-14
x=-10
Alte întrebări interesante