Rezolvati
a) {x} - {2x} = x
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
{x} = x - [x]
{2x}= 2x - [2x]
{x} - {2x} = x
x-[x] - 2x + [2x] = x
[2x] - [x] = 2x
[x] + [x+(1/2)] = [2x]
[x] + [ x+(1/2)] - [x] = 2x
[x + (1/2)] = 2x
{2x}= 2x - [2x]
{x} - {2x} = x
x-[x] - 2x + [2x] = x
[2x] - [x] = 2x
[x] + [x+(1/2)] = [2x]
[x] + [ x+(1/2)] - [x] = 2x
[x + (1/2)] = 2x
Anexe:
AndreiMarcel03:
Dar mai bine... Ai Discord?
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Evaluare Națională: Matematică,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă