Rezolvati ecuatia:1-2•(-3-(4-x)=-5 Va rog mult! Dau coroana!!
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
x=10
Explicație pas cu pas:
1-2•(-3-(4-x))=-5
》-2•(-3-(4-x))=-5-1
》-2•(-3-(4-x))=-6
》-3-(4-x)=-6/-2
》-3-(4-x)=3 (pentru ca "-"/"-"="+")
》-(4-x)=3+3
》-4+x=6 ("-" in fata parantezei schimba toate semnele din ea)
》x=6+4
》x=10
alexandra200681:
Multumesc!
Răspuns de
2
-2•[-3-(4-x)]= -5-1
-3-(4-x)= -6+2
-4-x= -4+3=
-x= -1+4=
-x= 3
X= -3
Sper că te-am ajutat!
-3-(4-x)= -6+2
-4-x= -4+3=
-x= -1+4=
-x= 3
X= -3
Sper că te-am ajutat!
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă