Rezolvati ecuatia 2×(3x+1)-1=43
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
2*(3x+1)=43+1
2*(3x+1)=44
3x+1=44/2
3x+1=22
3x=22-1
3x=21
x=21/3
x=7
2*(3x+1)=44
3x+1=44/2
3x+1=22
3x=22-1
3x=21
x=21/3
x=7
Răspuns de
0
poate mai simplu desfaci paranteza din prima
2×(3×+1)-1=43
6×+2-1=43
6×+1=43
6×=43-1
6×=42
×=42:6
×=7
2×(3×+1)-1=43
6×+2-1=43
6×+1=43
6×=43-1
6×=42
×=42:6
×=7
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă